Termeni și condiții

General

Site-ul www.artcreativeatelier.ro este administrat de proprietarul acestuia, SC COZMA LABORATOR DESIGN SRL , cu sediul in Sat Cascioarele, Com. Gaiseni, Str. Infundata 47 C, Giurgiu, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J52/228/2020 , avand codul fiscal nr. 39627103 și numărul de telefon +40 747 529 623.

Accesul în magazinul online Art Creative Atelier este oferit clienților și vizitatorilor noștri, sub rezerva acceptării de catre aceștia a termenilor și condițiilor prevăzute în această rubrică.

Continuarea utilizării acestui site reprezintă acordul dumneavoastră asupra Termenilor și Condițiilor.

Copyright

Atât clienții, cât și vizitatorii site-ului Art Creative Atelier înțeleg dreptul de proprietate intelectuală cât și dreptul de autor și nu vor descărca/folosi conținutul magazinului online Art Creative Atelier: imagini, grafică, descriere, logo, fară acordul scris al administratorului întrucât reprezintă proprietatea acționarilor Art Creative Atelier, fiind apărat de legea dreptului de autor, legea 8/1996, actualizată 2020 și de legile referitoare la proprietatea intelectuală.

Limitarea responsabilității

Ca urmare a legislației în vigoare, magazinul Art Creative Atelier nu are nici o responsabilitate în vederea:

Deteriorărilor survenite în urma transportului, care cad în sarcina curierului.

Întarzierilor datorate furnizorilor de materie primă, a curierului sau din orice alt motiv.

Informațiilor eronate furnizate de client, acesta având posibilitatea de corectare a datelor furnizate în site în orice moment.

Posibilitatea de contactare a virușilor informatici prin accesarea site-ului.

Comanda

Transportul nu este inclus în comanda, iar pragul de gratuitate al acestuia este o comanda mai mare sau egala cu 500 ron. Toate prețurile site-ului conțin TVA si sunt facturate conform legislatiei in vigoare, factura fiind trimisa în colet sau pe mail.

Comanda durează între 5-30 zile lucrătoare.

Daca se alege plata prin transfer bancar, termenul in care se poate face plata pe comanda este de 2 zile.

Termenul de executie al comenzii incepe din momentul efectuarii si confirmarii platii.

După realizarea comenzii în site-ul Art Creative Atelier, veți fi contactat de un operator pentru stabilirea sau confirmarea detaliilor de personalizare.

Transportul se va efectua prin curier: Fan Courier (15-18 lei), Dpd (21 lei).

Ne rezervam dreptul de a modifica prețurile, structura, culorile, produsele afișate pe site în orice moment, fără o notificare prealabilă.

Plata

Contravaloarea produselor fabricate și vândute de Art Creative Atelier se achită: online, cu cardul prin intermediul procesatorului securizat de plați. Datele pe care le furnizați în formularul de plată, privind cardul dumneavoastră, trebuie sa fie corecte pentru a se putea efectua plata. Plațile sunt efectuate prin intermediul sistemului 3D secure, care vă asigură că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este stocată pe serverul nostru sau pe cel al procesatorului de plăți. Datele sunt introduse direct in sistemele Visa sau Mastercard.

Prin ordin de plată.

Retur

Imaginile cu produsele prezentate în site au caracter orientativ.

Produsele personalizate la cerere conform comenzii realizate de client, sunt exceptate de la dreptul de retur/retragere prevăzut la art.9-15 din OUG 34/2014 în ceea ce privește contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale.

Produsele nepersonalizate se pot returna doar daca se prezintă în aceleași condiții în care au fost primite, nu sunt deteriorate și nu prezintă semne de uzură, în ambalajul original, cu etichetele intacte și documentele cu care au fost însoțite.

Returul produselor nepersonalizate se face în baza unei cereri, trimisă de către client la adresa de e-mail office@artcreativeatelier.ro fară a fi necesară invocarea unui motiv anume.

Contravaloarea produselor va fi rambursata în contul din care s-a facut plata, excepție făcând transportul tur-retur al produselor, care va fi suportat de client integral.

Returul produselor nepersonalizate este refuzat în cazul în care coletul este trimis catre Art Creative Atelier cu plata ramburs sau cu plata transportului la destinatar. Returul nu se poate efectua fără o confirmare a acceptării cererii de retur din partea Art Creative Atelier.

Art Creative Atelier își rezervă dreptul de a refuza returul obiectelor personalizate sau obiectelor nepersonalizate deteriorate sau uzate.

Înregistrarea ca membru

Pentru crearea contului de client sunteți de acord sa furnizați informații adevarate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, în funcție de specificațiile din formularele aferente și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect si complet.

In cazul în care consideram că obligația aceasta nu este respectata, ne rezervăm dreptul să vă blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Autentificarea ca membru pe acest site, implică alegerea unui nume de utilizator și a unei parole. Păstrarea în siguranță a parolei de acces reprezintă responsabilitatea dumneavoastră, consecințele oricarei activități desfasurate prin folosirea parolei revenindu-vă integral.

Sunteti de acord să ne inștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

Confidențialitatea datelor personale

Art Creative Atelier se angajeaza sa respecte cu strictețe confidențialitatea datelor clienților săi și se angajează să nu transmita datele personale ale clienților catre terti.

Datele personale solicitate de Art Creative Atelier prin intermediul acestui site sunt: numele, prenumele, domiciliul, adresa de email, numărul de telefon. În momentul în care cumparați de pe site-ul Art Creative Atelier vom cere suplimentar adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

Toate informațiile furnizate pe site-ul Art Creative Atelier vor fi folosite numai în scopul realizării produselor, facturării acestora și expedierii comenzii catre client.

Litigii

Orice litigiu apărut între Art Creative Atelier și client va fi rezolvată pe cale amiabilă.